Tuinontwerp aanvraag

Allereerst leuk dat jullie interesse tonen in ons bedrijf. Graag zouden we ook iets meer te weten komen over de behoeftes, wensen en omgeving. Hoe uitgebreider de antwoorden op onderstaande vragen hoe beter we u van advies kunnen voorzien. 

Onze tuinontwerpen zijn standaard op schaal en in 2d gevisualiseerd en worden met de hand in gekleurd om de expressie te vergroten. De prijzen voor een tuinontwerp zijn vanaf 1499,- euro. Afhankelijk van de oppervlakte en visualisatie wenselijkheden zal dit invloed hebben op de prijs.

Aanvraag ingevuld en verzonden. Wat kan ik dan verwachten?
Indien de aanvraag ingevuld en verzonden is wordt u direct doorverbonden naar de ‘fijn om te weten’ pagina en krijgt u een bevestigingsmail toegezonden. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op voor nadere kennismaking. In de bevestigingsmail staat tevens een link naar de ‘Fijn om te weten’ pagina, zodat u deze later eventueel nog kunt raadplegen  Hier vindt u handige tips en antwoorden op eerder gestelde vragen. Wij bevelen aan deze zeker eens te bekijken!

    Welke tuinstijl spreekt het meest aan? (meerdere keuzes mogelijk)
    Landelijke tuinKlassieke tuinModerne tuinLevendige tuinKindvriendelijke tuinEcologische tuinOnderhoudsvriendelijke tuinCompacte tuin

    Heeft u al een tuinbudget voor ogen?
    JaNee