Brainport Eindhoven, samenwerken zit in onze natuur!

Samenwerken dat is de kracht van regio Eindhoven. Onze regio en ook onze mentaliteit. We ervaren dat er in deze innovatieve regio slim samengewerkt wordt tussen de denkers en doeners. Hoe wij samen kijken hoe dingen nóg beter kunnen, kijkt de wereld naar de manier waarop we dat doen. Een mooie plek met een fantastische mentaliteit om het samen te doen. Zo wordt Brainport Eindhoven nog sterker een mooie verbinding met de aangrenzende metropool regio’s. Fantastische en toonaangevende spelers spelers verrijken de economie, kennis en werkgelegenheid in Brainport Eindhoven en omstreken. Namen zoals; ASML, VDL, DAF en Philips zijn niet alleen gekend in de regio maar wereldwijd opererend en dat maakt ons Kempenaren toch wel een beetje trots.

Met zo’n sterke regio vol met innovatie en beweging is het aantrekkelijk huizen in Eindhoven en omstreken. Ook niet gek dat er een groeiend tekort is aan woningen. Gelukkig zijn er verschillende bedrijven binnen de regio die zich dagelijks bezig houden met toekomstbestendige woonoplossingen. Dit betekent dat er gekeken wordt hoe we onze innovatieve kennis in kunnen zetten om een smart city te creëren. Een stad waarbij thema’s als hergebruik van materialen, levensvreugde, klimaat adaptief en een centrale besturing in het middelpunt staat. Dat is de regio van Brainport Eindhoven.

Ook het thema groen draagt Eindhoven hoog in het vaandel. Dit blijkt wel uit de aandacht voor onderhoud, uitbreiding en inrichting van de stad. Er is ook een biodiversiteit kansenkaart ontwikkeld. Middels deze kansenkaart wil de gemeente Eindhoven stimuleren dat kansen voor biodiversiteit worden aangegrepen en benut binnen bestaande projecten en maatregelen. Buijtels Buitengewone Tuinen is hierbij de ideale partner om dit naar wens en afstemming met de gestelde maatregelen te voorzien.

Buitengewoon kameraadschap!
Hoe wij samenwerken? Klik hier

Niet meer het groentje uit de Brainport regio!

Buijtels Buitengewone Tuinen is opgericht in het jaar 2000. Inmiddels zijn er vele projecten in Eindhoven en de metropool regio gerealiseerd. Met dagelijks een team van ruim 20 vaklieden op de baan creëren we nieuwe tuinen en onderhouden bestaande tuinen. Ook verouderde tuinen maken we weer sexy door onze verfrissende blik en vakkundige hoveniers.

Benieuwd naar onze buitengewone tuinprojecten in de Brainport regio? Klik hier

Blog artikelen

Menu