Crimineel goede tuinbandieten: meet the Buijtels Family

Out of the box denken? Dat is niet echt meer een term die raakt. Daarom noemen wij het liever: “OUT OF THE PEAKY FUCKING BLINDERS WAY DENKEN”. Zo, das weer eens iets anders hè? Waarom we daarvoor kiezen? Omdat we écht die stap extra zetten waarvan de meeste bedrijven zeggen dat ze het doen. We deinzen niet terug voor het onmogelijke. Laat een standaardfoto het uitzonderlijke van het gemiddelde zien? Hell no! We verwonderen graag. Of dat nu gaat om het aanleggen van een tuin, het tekenen van een prachtig ontwerp of onze samenwerking met fijne partijen.

Kameraden tot de laatste dag

Want samenwerken, dat is waar het om draait. Samen zijn we tot zoveel meer in staat dan individueel. Het is de kernovertuiging van de spil en oprichter van de Buijtels Family: Martin Buijtels. We zijn dan ook ontzettend trots op al die individuen die Buijtels buitengewone tuinen elke dag tot een succes maken. We zijn niet alleen collega’s, we zijn kameraden. Net als The Peaky Blinders, maar dan net iets minder crimineel. Nou ja, heel wat minder. Eigenlijk zijn we alleen crimineel goed in wat we doen. Soms mag je jezelf best eens op de borst kloppen, toch? We gaan er heus niet van naast onze schoenen lopen!

Ook al zijn we buitengewoon in wat we doen en wie we zijn, we blijven ook die fijne club mensen die gewoon kneiterhard werken. Die elke dag samen opnieuw kijken hoe we niet alleen elkaar, maar ook anderen kunnen laten groeien. Hoe mooi is het als ieder talent gezien én ingezet wordt om het buitengewone te bereiken? Dat geeft pas een gelukzalig gevoel, geloof ons. Net zoals dat we gewoon graag samen zijn, met elkaar. Vrienden voor het leven en kameraden tot de laatste dag zou Danny de Munk zeggen. Drijven we teveel af? Nee, we zijn vooral op dreef! En daarom luisteren we toch iets liever naar Thomas Shelby in plaats van Danny. Who’s gonna stop us?!

Deze crimineel gave foto is tot stand gekomen in samenwerking met de volgende andere masterlijke bandieten:

Ad & Annelies van Foto ID
Een badass liefdeskoppel, oftewel echte savages zoals The Peaky Family. Ad & Annelies zijn in staat ‘te schrijven met licht’ en een beeld van Foto ID zegt meer dan 1.000 woorden. Kijk maar naar de foto: do we need to say more? Het is niet voor niets dat ze de ene na de andere foto award winnen. Net zoals de serie Peaky Blinders, een meesterlijk goede combinatie dus.

Kenny en teamleden van Peaky Hats
Geen Peaky Blinders foto zonder Peaky Hats. Als het totaalplaatje klopt, wordt een foto een live-event. Zodat het ruikt, proeft en voelt alsof je een échte Peaky Blinder bent. Op zoek naar prachtige decoratie en een partij die van A tot Z een beleving neerzet? Peaky Hats deinst nergens voor terug en zorgt dat Thomas Shelby in de kleinste details terugkomt: voor deze foto schakelden ze zelfs de hulp van Shoeshiners in.

Ruben van The Garrison
Wat is een Peaky Blinder familielid zonder 3-delig pak? Juist! The Garrison is gestart met het verkopen van deze pakken en kostuums naar aanleiding van de mega populaire serie waar wij onze foto op hebben gebaseerd: Peaky Blinders. Het spreekt natuurlijk voor zich dat we wel moesten samenwerken met het team van The Garrison: we waanden ons voor een moment écht een beetje in de jaren ’20.

Buitengewoon kameraadschap

Menu