Ervaar ons vakmanschap op The Art of Living-event!

Buijtels Buitengewone Tuinen heeft geen showtuin. In plaats daarvan zetten we ons vakmanschap in tijdens exclusief geselecteerde evenementen, waaronder The Art of Living-event. Van 28 t/m 31 maart 2019 kunt u in de Autotron te ’s-Hertogenbosch ruim 300 m2 door ons aangelegde tuin zien. Daarnaast is er ook een tweede showtuin te zien van architect Erik Knops. En natuurlijk is er nog veel meer moois te vinden op het gebied van wonen en lifestyle. U komt toch ook?

Perfecte match

Misschien kent u het magazine The Art of Living wel. Vijf keer per jaar biedt dit topblad ruimte aan reportages van prestigieuze nieuwbouwprojecten, bijzondere gebouwen en woningen. Maar u leest in de ruim 250 pagina’s ook alles over de nieuwste trends wat betreft interieur en tuinarchitectuur, mode, sieraden, beauty en health. U ziet het: onze buitengewone tuinen zijn een perfecte match met dit hoogstaande magazine.

Kom ook naar dit eerste event!

De makers van The Art of Living organiseren voor de allereerste keer dit evenement voor particulieren en professionals, waarvoor wij de partner zijn op het gebied van tuinen. Dat past heel goed bij ons, want de mooie villa’s uit het magazine worden ontworpen door de beste architecten en wij maken buitengewone tuinen! Als u kennis wilt opdoen of advies wilt van onze experts, staan wij u graag te woord. Bovendien zijn er diverse sprekers op het evenement. De onderwerpen variëren van binnenhuisarchitectuur tot duurzame energie. Wij weten zeker dat u met volop inspiratie weer naar huis gaat!

Buitengewoon aansprekende showtuin

In de showtuin van Buijtels tijdens dit evenement vindt u onder andere een prachtige strandtuin. Buitengewoon en uniek in de markt, dus ga dat zeker zien. Ook verwerken we de meest duurzame materialen en accessoires. Denk hierbij aan keramische designtegels uit Italië, de nieuwste collectie tuinmeubelen, een sfeervolle buitenkeuken of behaaglijke haard voor onder de overkapping. Met een aantal samenwerkingspartners zullen we er alles aan doen om een buitengewoon aansprekende showtuin te creëren die u als bezoeker zal verwonderen. Met zelfs tuindomotica, gave volwassen bomen en sfeervolle verlichting creëren we een complete en aansprekende tuin.

Wilt u ook naar hét event op het gebied van woon- en tuininspiratie? Koop uw kaarten dan via https://www.qtickets.nl/theartofliving. Voor meer informatie over het evenement, kunt u kijken op de website: https://theartofliving.nl/event/. De donderdag en vrijdag zijn voor de professionals, de zaterdag en zondag voor particulieren. Het complete programma en alle sprekers vindt u hier: https://theartofliving.nl/event/#programma.

Bekijk hier de aftermovie van het evenement:

Menu