Zo maakt Buijtels een tuin buitengewoon bijzonder

Afgelopen jaar zijn we van Hoveniersbedrijf Martin Buijtels omgedoopt naar Buijtels Buitengewone Tuinen. Dat is nogal een statement, ‘buitengewone tuinen’ als toevoeging aan onze naam. Maar we maken het graag waar. Dat doen we op verschillende manieren.

Een buitengewone tuin hoeft niet groot te zijn. Een buitengewone tuin hoeft zelfs niet duur te zijn. De kracht van een buitengewone tuin zit hem in de juiste inventarisatie en het juiste ontwerp. Daardoor werken we effectiever en voorkomen we onnodige kosten.

Stap 1: weten wat u wilt dankzij onze inspiratie

Als het over tuinen gaat, denken we graag ‘out of the box’. We kleuren met plezier buiten de lijntjes om een tuin buitengewoon te maken. Het allerbelangrijkste is dat u weet wat u wilt. Dit klinkt heel gemakkelijk, maar het kan zeker een uitdaging zijn. We helpen u graag aan de nodige inspiratie hiervoor. Daarom hebben we borden gemaakt op Pinterest waar u van alles kunt vinden om uw tuin buitengewoon te maken.

Stap 2: het juiste ontwerp voor uw tuin

We luisteren goed naar uw wensen en stellen de juiste vragen. Op basis daarvan maken we een tuinontwerp voor u. Dit is het fundament voor een buitengewone tuin. Het maakt de creatie visueel tastbaar. Bovendien kunnen we hierdoor de werkzaamheden effectief en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren. Omdat we er vooraf over nadenken, voorkomen we verrassingen achteraf en dat bespaart u tijd, stress en geld.

Stap 3: een duurzame, buitengewone tuin

Een tijdje terug gaf iemand uit ons netwerk een mooie vergelijking. Hij zei: “Wat jullie doen is vergelijkbaar met een goed restaurant waar je een verrassingsmenu neemt. Je geeft aan wat je eventueel niet lust en laat je verrassen door de chef.” Dat klopt. Daarin zijn we anders dan de rest. En natuurlijk onze drang om met unieke materialen te werken en het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom passen we het principe van de circulaire economie in uw tuin toe. We kunnen namelijk veel duurzamer leven dan we denken.

Op 2 februari zijn we te gast bij een Rabobank-evenement dat gaat over duurzaam wonen en leven. Hier nemen we onze gasten onder andere mee in de wereld van de circulaire economie in eigen tuin en klimaatadaptieve beplantingen. Komt u ook? Tot dan!

 

Menu