Mag de tuin iets buitengewoons worden? Buijtels is dé hovenier in Vught en omstreken!

Iedere droomtuin heeft een specifieke sfeer; landelijk, klassiek, modern, artistiek, weelderig of juist een specifieke blauwdruk van uzelf. Door de omgeving, uw wensen en gave elementen zoals prachtige bomen en planten, indrukwekkende verlichting, een comfortabele lounge, heerlijke plek om te dineren of een prachtige wellness met zwemvijver creëren we een tuin die afgestemd is op jullie wensen en behoeftes. Een tuin die buitengewoon veel plezier oplevert. Niet alleen dé hovenier in Vught voor tuinaanleg maar ook voor het onderhouden en zelf ontwerpen in 2D of 3D.

Is het tijd om de tuin te renoveren of compleet te vernieuwen? Dan is een tuinontwerp een heel prettige start om wensen visueel te maken. Na de materialisering komen onze rechterhanden om de hoek kijken. Met ons team aan grondwerkers, stratenmakers, hoveniers, treeworker, timmerlieden en onze handige Harries is er geen tuin te klein of klus te groot. Want waar het bij ons om draait is dat wij uw wensen vakkundig vertaald worden in een prachtige tuin. Sinds 2000 zijn we actief als hovenier, ooit begonnen in het dorpje Bladel als lokale hovenier maar tegenwoordig ook vaak in Vught en omgeving om prachtige tuinen te realiseren.

Een tuin als een blauwdruk?

Heeft u al tijden in gedachten hoe uw tuin eruit moet komen te zien of wellicht zijn er juist nog vele vragen? In beide gevallen helpen we u graag verder. Voor inspiratie hebben wij op Pinterest een ruime verzameling aan foto’s geselecteerd. Dit geeft visueel al meer idee wat de mogelijkheden zullen zijn. Een mooie eerste stap, een twee stap zou zijn een goeie inventarisatie van uw noden en wensen. Zodat de tuin in dienst staat om het levenscomfort aangenamer te maken en dat is per familie en daarom ook per tuin uiteenlopend en uniek.

 

Tuinonderhoud Vught en omgeving?

Een tuin zit vol met levende materialen. Denk hierbij aan bomen, planten, gras en dergelijke. Deze zijn onderhoud behoevend. Na aanleg van een nieuwe tuin mag deze gaan volgroeien en wordt naarmate de jaren alleen nog maar charmanter, mits het op de juiste manier onderhouden wordt. Dit kan volgens een periodiek bezoek per kwartaal of juist op wekelijkse basis om uw tuin altijd spik en span te houden. Er zijn ook steeds meer automatiseringsmogelijkheden zoals een robot maaier, sproeisystemen maar ook te denken aan automatische verlichting of bedienbaar vanaf uw smartphone. Er is geen wens te gek of wij kunnen het voor u realiseren.

 

Het leukste team van Nederland

Wij zijn er al van overtuigd, u binnenkort ook? Buijtels buitengewone tuinen is niet alleen een bedrijf met een team aan 40 rechterhanden maar ook de partij waarbij kameraadschap binnen het bedrijf belangrijk is. Door elkaar te helpen kunnen projecten succesvol opleveren en onvoorziene zaken snel oppakken. We werken met een diverse groep mensen die allemaal een belangrijk rol innemen, want immers samen maken we de mooiste dingen en niet individueel. Op deze manier kunnen wij klantverwachtingen keer op keer waarmaken. Dit maakt ons niet alleen trots maar hierdoor groeit onze passie voor tuinen en durven we te zeggen dat we hét meest buitengewone hoveniersbedrijf zijn in Vught en omgeving.

 

Kennis maken?

We ont-zorgen door middel van een strakke planning en de juiste mensen. We nemen wij het gehele logistieke traject uit handen zodat de realisatie van de nieuwe tuin al een feestje op zich gaat zijn. Kan ons hoveniersbedrijf u helpen met uw tuin in Vught en omgeving? Vul het contactformulier in of bel: +31(0)497-386057. Wij kunnen niet wachten om onze passie voor het buitenleven, jarenlange expertise, vakkundigheid en inspiratie met u te delen.

De tuin van uw dromen financieren? Check blog: Tuinfinanciering

Populaire Tuinstijlen

Compacte Tuin

Bij een compacte ruimte en verschillende wensen komt onze creativiteit het best tot zijn recht.
Lees meer over de compacte tuin

Landelijke Tuin

Een tuin in een mooie landelijke omgeving dat gekenmerkt wordt door karakter en rust?
Lees meer over de landelijke tuin

Ecologische Tuin

Hergebruik van oude materialen, hemelwater en stimuleren van flora en fauna?
Lees meer over de ecologische tuin

Levendige Tuin

Laat uw zintuigen prikkelen door verschillende niveaus en weelderige beplanting.
Lees meer over de levendige tuin

Kindvriendelijke Tuin

Een prettige tuin waar zowel de ouders als kinderen heerlijk kunnen geniet.
Lees meer over de kindvriendelijke tuin

Onderhoudsvriendelijke Tuin

Een sfeervolle tuin met de juiste beplating en verharding maken de tuin zeer onderhoudsvriendelijk.
Lees meer over de onderhoudsvriendelijke tuin

Moderne Tuin

Strakke vormen, rechte contouren, grote vlakken en egale kleuren kenmerken de moderne tuin.
Lees meer over de moderne tuin

Klassieke Tuin

Stel je een tuin voor waar symmetrie centraal staat en diverse snoeivormen worden toegepast
Lees meer over de klassieke tuin

Een impressie van onze buitengewone projecten

Tuin met strakke contouren in landelijke omgeving

Referenties
Menu