Introductie van onze nieuwe bedrijfsleider; Roel Boshouwers

Roel is onze nieuwe aanwinst op kantoor. Samen met Marlou en Lennard (ook een nieuwe aanwinst) zorgt Roel ervoor dat alle projecten in de uitvoering zo soepel mogelijk verlopen. Ook zorgen zij samen voor een vlekkeloze administratie en waarborgen ze de tevredenheid van alle medewerkers en opdrachtgevers. Wij zijn enorm blij deze enthousiasteling in onze Buijtels familie te mogen verwelkomen.Wat maakt jou vrolijk in het dagelijkse leven?

Ik kan de tijd met mijn gezin enorm waarderen. Daarnaast kan ik intens genieten van een groene leefomgeving en ga daarom graag wandelen in de natuur.
Ook een fijne samenwerking met mijn collega`s maakt me iedere werkdag weer vrolijk.

Wat waardeer je het meest aan Buijtels Buitengewone Tuinen?

De betrokkenheid binnen het team is zo groot dat je de collegiale omgang bijna familiair kunt noemen. De hoge mate van loyaliteit zorgt voor een hele prettige werksfeer. De mooie tuinen en groene leefomgevingen die worden ontworpen en gerealiseerd zijn buitengewoon aansprekend. Door goed te luisteren naar de omgeving, natuurlijk charisma in te zetten en de wensen van de klant hierin mee te nemen, worden de tuinen buitengewoon en aansprekend. Keer op keer lijkt deze manier van tuincreatie een succesformule. De natuur liegt tenslotte nooit.

Wat heb je voorheen gedaan?

Ik ben 17 jaar bedrijfsleider geweest bij Hornbach. Hier heb ik bij verschillende filialen de tuinafdeling gerund. De afgelopen 4 jaar was ik facilitair manager. Hier kwam verandering in toen er een mooie vacature beschikbaar kwam bij Buijtels Buitengewone Tuinen. De affiniteit met de groenbranche en de cultuur binnen Buijtels was voor mij een doorslaggevende reden om als bedrijfsleider aan de slag te gaan binnen het bedrijf.

Wat is jouw mooiste eigenschap?

Ik ben een echt mensenmens. De meeste voldoening haal ik uit het creëren van een team en een synergie zodat ieders kwaliteit het beste tot z`n recht kan komen. En bovendien, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Serieus zijn kan ook op een leuke manier.

Welk product mag er volgens jou niet ontbreken in de tuin en waarom?

Planten! Het is de basis voor iedere tuin. Planten geven rust en verminderen het stressniveau in het dagelijkse leven. Dit zorgt ook voor de verbeterde biodiversiteit in je tuin. Iets wat de flora en fauna in je tuin ten goede komt.

Menu