Levendige tuin

Een tuin waarin het leven letterlijk op allerlei manieren tot uiting komt, dat noemen we pas een levendige tuin! Denk daarbij aan veel details, opvallende kleuren en een milieuvriendelijke indeling. Wij zorgen graag voor een tuinsamenstelling op basis van eyecatchers.

Volop bijzondere elementen

Elke levendige tuin is anders. Dat is ook het mooie ervan. Toch is er een gemeenschappelijke eigenschap: elke levendige tuin zit vol met bijzondere elementen zoals bestrating. Dat geeft karakter aan de tuin. Ook het waterspel is belangrijk. Er zit beweging in de tuin, wat ook goed is voor flora en fauna. Denk hierbij ook aan wuivende planten en aan dieren die profiteren van de natuurlijke indeling.

Het hele jaar genieten

Wij laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn om door het jaar heen lekker te genieten van de tuin. Het wordt nog extra levendig doordat er volop speelmogelijkheden te maken zijn voor de kinderen. We zorgen graag voor een intensieve inrichting per vierkante meter. In plaats van de kunst van het weglaten hanteren we hier juist de kunst van het combineren. Door alle materialen een functie te geven, maken we er optimaal gebruik van.

Vogel- en vlindervriendelijk

Een levendige tuin trekt vogels en vlinders aan, want zij voelen zich helemaal thuis in dit natuurlijke landschap. Daardoor geniet u extra veel van uw tuin! Door de juiste bloemen, planten en waterelementen toe te passen, zorgt u ervoor dat uw tuin vogel- en vlindervriendelijk wordt. Bovendien kan regenwater optimaal worden gebruikt door de indeling van uw tuin. Dat scheelt u heel wat sproeiwerk en waterkosten.

Buitenleven

Wilt u ook het liefst de woonkamer naar buiten trekken? Wij helpen u om wonen, leven en koken te combineren in de tuin. Buiten is binnen en binnen is buiten. Een levendige tuin maakt het buitenleven mogelijk. Wij inspireren u graag!

Iets voor u, zo’n levendige tuin?

Buijtels Buitengewone Tuinen heeft inmiddels ruime ervaring in het hoveniersvak. Hierdoor kunnen we u beter, sneller en vaak hoogwaardiger helpen. Wij passen graag uw bestaande tuin aan naar een levendige tuin. Of we denken met u mee over een compleet nieuwe tuin.

Om een impressie te geven van de mogelijkheden hebben wij op Pinterest een aantal foto’s geselecteerd en hieronder gepresenteerd!

[gs_pinterest user=”MartinBuijtel” board=”levendige-tuinen” count=”90″ theme=”gs_pin_theme2″ cols=”5″]

Bel ons op +31 (0)497 386 057
of stuur een mail info@buijtels.com

Neem geheel vrijblijvend contact. We kijken uit naar uw interesse.

Buitengewoon positieve reacties

Menu