Meesterplanner met groene handjes

Buitengewoon in het maken van een strakke planning? Check. Wordt jouw geordendheid enorm gewaardeerd? Vink nog een boxje af. Collega’s hebben een heerlijke werkdag door de planning die exact klopt met de klantverwachting? Ja, solliciteer! Wij houden van bullets afvinken en dat past ook jou als een jas: als meesterplanner zorg je ervoor dat de hele planning op rolletjes verloopt en helemaal synchroon loopt met de perfect kloppende administratie, die jij ook uitvoert en beheert. Overzicht daar houd jij van! Daarom zijn we op zoek naar jou. Enne, die groene handjes bedoelen we niet letterlijk, als je maar snapt waar het in onze branche om draait 😉

 

Wie zijn wij?

Voordat we dieper ingaan op jouw functie, vertellen we je graag in het kort wie we zijn. Buijtels richt zich voornamelijk op het onderhouden van groen, zoals fijn groenonderhoud voor bedrijven, instellingen en VvE’s. Maar ook van particuliere tuinen gaat ons groene hartje sneller kloppen! We zorgen ook daar voor prachtige tuinen, zodat particulieren zich ontspannen kunnen terugtrekken in een tweede woonkamer als het ware. Je collega’s – die jij met je planning gaat aansturen – zorgen ervoor dat er steeds completere tuinen worden gerealiseerd. Denk hierbij aan buitengewone projecten waar het écht iets bijzonders mag zijn. Zwembaden, plunge pools of een wijnkelder: alles kan!

 

Wat ga jij doen?

Heb je zin in afwisselend werk, dan zit je bij ons goed. Doordat we zoveel diverse projecten en doelgroepen hebben, maak je de ene keer een planning voor het aanleggen van een complete bedrijfstuin en de andere keer ga je aan de slag met een tof project voor een tuin van een gezin. Om welke opdracht het ook gaat: jij behaalt het maximale effect uit tijd door een logische planning en duidelijke communicatie!

En we beloven je: je gaat nooit een saaie werkdag hebben. Als meesterplanner ben je verantwoordelijk voor de complete planning binnen het bedrijf, je stuurt je team aan en zorgt dat ze enthousiast zijn, worden én blijven. De hoveniers kunnen dankzij jou zo efficiënt mogelijk aan de slag. Je bent dan ook een echte teamplayer en je communicatieskills zijn nog buitengewoner dan onze tuinen.

Vanaf het begin ben jij het aanspreekpunt van dé algehele planning. Door jouw planning- en aansturingkills kunnen we als team opereren en kan elke collega zich focussen op zijn eigen kracht, zodat we de meest gave realisaties met zijn allen kunnen creëren. Jij weet als geen ander dingen voor elkaar te krijgen, die anderen niet voor mogelijk hielden. Dit doe je op een assertieve, maar uiteraard integere, manier. Hiervoor moet je stevig in je schoenen staan, maar dat schrikt jou niet af. Sterker nog: je bent al mega enthousiast, toch?! Daarnaast wat ‘praktische’ termen: je voelt je thuis achter je bureau (of je dat nu staand of zittend doet, het kan allebei bij ons), bent analytisch georiënteerd en kent onze branche door en door. Groene handjes, daar istie weer…

 

Wat bieden we jou?

 • Werken bij een enthousiast, jong, creatief bedrijf met een nog leuker team, waarin veel mag en kan
 • Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden (ja maar echt)
 • Een interessante spilfunctie, met veel verantwoordelijkheid en nogmaals: erg toffe collega’s
 • Bij bullet 1 zeiden we het al: waarin veel mag en kan. Persoonlijke ontwikkeling? Check.
 • Een fulltime job

 

Nog even in het kort met welke ervaring je ons blij maakt:

 • Wij zoeken een planner met ervaring binnen de groensector. Bij voorkeur heb je ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie binnen de (groen) aannemerij.
 • Een afgeronde Mbo-/Hbo-opleiding bij voorkeur richting groen
 • Ervaring in (een) (soort)gelijke functies
 • Je bent stressbestendig, probleemoplossend en nauwkeurig
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Je kan snel schakelen en behoudt altijd het overzicht

 

Ben jij net zo enthousiast als wij na het lezen van deze vacature en kan je niet wachten om ons te overtuigen dat jij onze nieuwe collega wordt? Of je nu wel of niet voldoet aan bovenstaande eisen, als jij jezelf deze functie ziet uitoefenen zien we graag je CV met motivatie tegemoet. Stuur ze naar info@buijtels.com t.a.v. Dirk Zumker.

Reageer op deze vacature

  Menu