Moderne tuin

Bij een moderne inrichting van uw huis past ook een moderne tuin. Met strakke contouren, een minimalistische indeling en repeterende patronen. Wij zorgen ervoor dat de lijnen van binnen doorlopen naar buiten. Met strak meubilair en de juiste accessoires maken we uw moderne tuin helemaal af.

Alles mooi en strak

Rechte lijnen en grote vlakken horen bij een moderne tuin. Denk bijvoorbeeld aan grootformaat tegels, van 100×100, 200×300 of groter zelfs. Die kunnen we op maat laten maken voor u in rustige, egale kleuren. Pasteltinten passen hier bijvoorbeeld prima bij. Ook een strakke betonafwerking kunnen we voor u verzorgen.

Zwembad of jacuzzi

Ziet u al een mooi, vlak gazon voor zich? Daar kunnen we ook water in strakke lijnen aan toevoegen, zoals een gaaf zwembad. Ook een jacuzzi past mooi binnen een moderne tuin. Met niet al te felle kleuren, zoals donker antraciet of wit. Uiteraard zorgen we voor een strakke natuursteenafwerking, met hier en daar strak hardhout en rvs-details. Allemaal zo modern als het maar kan!

Bomen in de spotlights

In de moderne tuin plaatsen we graag speciaal geselecteerde volwassen bomen. Daarmee is de tuin direct op zijn best. Hier is de kunst van het weglaten ook van toepassing. We planten niet te veel bomen, maar de bomen die we wél planten, zetten we graag letterlijk in de spotlights.

Moderne beplanting

Haagstructuren in strakke vormen en leibomen zijn vaak een onderdeel van de moderne tuin. Ook designobjecten en kunst komen vaak het best tot hun recht in de moderne tuin. Omdat er minder prikkels zijn in de moderne tuin, is het gaaf om focus te leggen op een designstuk of gave boom. Daar helpen we u graag bij. 

Iets voor u, zo’n moderne tuin?

Buijtels Buitengewone Tuinen heeft inmiddels ruime ervaring in het hoveniersvak. Hierdoor kunnen we u beter, sneller en vaak hoogwaardiger helpen. Wij passen graag uw bestaande tuin aan naar een moderne tuin. Of we denken met u mee over een compleet nieuwe tuin.

Om een impressie te geven van de mogelijkheden hebben wij op Pinterest een aantal foto’s geselecteerd en hieronder gepresenteerd!

[gs_pinterest user=”MartinBuijtel” board=”moderne-tuin” count=”40″ theme=”gs_pin_theme2″ cols=”5″]

Bel ons op +31 (0)497 386 057
of stuur een mail info@buijtels.com

Neem geheel vrijblijvend contact. We kijken uit naar uw interesse.

Buitengewoon positieve reacties

Menu