Onderhoudsvriendelijke tuin

U wilt een mooie tuin, maar u wilt er niet al te veel onderhoud aan hebben? Dat kan! In dat geval denken we met u mee over een onderhoudsvriendelijke tuin. Al vanaf de aanleg is het namelijk belangrijk om te bedenken hoeveel onderhoud er nodig zal zijn in de toekomst. Er zijn verschillende manieren waarop we een onderhoudsvriendelijke tuin kunnen verzorgen. Wij inspireren u graag.

U heeft er geen omkijken meer naar

Een onderhoudsvriendelijke tuin begint met een doordachte groep vormende beplanting. Daar hoort ook bijvoorbeeld een mooi grasveld met een robotmaaier bij, die u het werk uit handen zal nemen. Dankzij opgevoegde bestrating heeft u geen omkijken meer naar onkruidbestrijding. We voorzien uw tuin graag van een automatische sproei-installatie, zodat u geen aandacht hoeft te schenken aan sproeien bij warmer weer.

Waterpartij en bestrating

Een goed aangelegde waterpartij is erg stijlvol en heeft bovendien weinig onderhoud nodig. Keramische tegels zijn erg in trek bij onderhoudsvriendelijke tuinen. Met name grootformaat tegels passen er prima bij, zodat er minder voegen zijn waar u eventueel werk mee heeft.

Onkruidwerende beplanting

De beplanting die we voor u plaatsen in een groeisubstraat is onkruidwerend. Ook bloembakken kunnen hier een handige oplossing in bieden. Zo hoeft u weinig tijd en energie te besteden aan het onderhoud ervan. Langzaam groeiende bomen zoals heesters zijn ook ideaal voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Uw complete onderhoud uitbesteden

Vergeet niet dat u het tuinonderhoudook geheel kunt uitbesteden aan ons in een aantal onderhoudsbeurten. Zodat u wel het genot zult ervaren, maar niet de werkzaamheden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Iets voor u, zo’n onderhoudsvriendelijke tuin?

Buijtels Buitengewone Tuinen heeft inmiddels ruime ervaring in het hoveniersvak. Hierdoor kunnen we u beter, sneller en vaak hoogwaardiger helpen. Wij passen graag uw bestaande tuin aan naar een onderhoudsvriendelijke tuin. Of we denken met u mee over een compleet nieuwe tuin.

Om een impressie te geven van de mogelijkheden hebben wij op Pinterest een aantal foto’s geselecteerd en hieronder gepresenteerd!

[gs_pinterest user=”MartinBuijtel” board=”onderhoudsvriendelijke-tuin” count=”90″ theme=”gs_pin_theme2″ cols=”5″]

Bel ons op +31 (0)497 386 057
of stuur een mail info@buijtels.com

Neem geheel vrijblijvend contact. We kijken uit naar uw interesse.

Buitengewoon positieve reacties

Menu