Bezoek Buijtels Buitengewone Tuinen op de Oogenlust sfeerdagen

Op 10, 11 en 12 oktober is Buijtels Buitengewone Tuinen gevraagd om de Oogenlust sfeerdagen te komen verrijken. Nou, dat doen we graag! Onze visie komt namelijk zeer goed overeen met die van onze gastheer. Komt u ons bezoeken tijdens dit inspirerende evenement? Wij presenteren u graag de laatste trends op het gebied van tuin en buitenleven.

Over Oogenlust

U kent Oogenlust ongetwijfeld. Als het gaat om het creëren van een sfeervolle setting door natuurlijke producten, zoals bloemen en planten, zijn zij ongeëvenaard. Hun kracht is het overbrengen van emoties in sfeervolle creaties. Dat doen ze op heel verschillende manieren, maar altijd bijzonder. Enerzijds zijn ze verantwoordelijk voor het aankleden van allerlei hippe events, maar anderzijds plaatsen zij voor cosmetica winkels over de hele wereld kunstbomen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Kijk, dat is nog eens een partner waarmee we snel op één lijn zitten!

Perfecte match

De sfeerdagen worden gehouden op domein Oogenlust in Eersel, aan het wel bekende stuivertje, dé rotonde van Eersel. Geweldig mooi detail: het groen rondom het domein is helemaal klimaatadaptief, wat perfect aansluit bij de visie van Buijtels. Twee van de bewoners van domein Oogenlust, Van Valderen Casual Living en Galerie Hans Persoons, zijn net als Oogenlust zelf experts in het aanbieden van sfeervolle belevingsproducten. Zij zijn tijdens de sfeerdagen natuurlijk ook aanwezig om gasten te ontvangen op het domein en ze onder te dompelen in een ongekende sfeer. Met het oog op het najaar en de naderende kerstdagen presenteren de deelnemers hier de laatste trends. Kortom, dit is dé plek om inspiratie op te doen!

Geniet van uw buitengewoon aangename omgeving

Wij helpen u tijdens de Oogenlust sfeerdagen graag als buiten het verlengstuk van binnen mag zijn. Met nostalgische materialen maken we een unieke en sfeervolle beleving. Wilt u een op maat gemaakte buitenkeuken of de bloemenzee van ons klimaatadaptief beplantingsconcept? Onze specialisten staan voor u klaar om er alles over te vertellen. Samen maken we van uw tuin een buitengewoon aangename omgeving om in te genieten.

Menu