Compacte Spa en Hot Tubs

Verander je tuin in een plek om heerlijk te genieten van een wellness moment. Deze hot tub is een verrijking voor iedere tuin door zijn compact formaat en tevens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen. Er zitten diverse jets ingebouwd waardoor er ook nog heerlijk genoten kan worden van een jet massage. Deze hot tub is vervaardig uit een stuk en ligt van gewicht, hierdoor ook perfect voor balkons en past ook nog door elke standaard deuropening.  Het gewicht van het kleinste model (178×119 cm) is slechts 113kg en dus leeg eenvoudig te verplaatsen. Binnen c.a. 30 minuten is het bad vol gelopen en steek je de standaard stekker van een 230v in het stopcontact en kun je heerlijk genieten. Desgewenst laat je het bad na gebruik gewoon weer leeglopen.

Energiezuinig en in drie kleuren verkrijgbaar

Deze hot tubs of compacte spa’s zijn in drie kleuren leverbaar: Sand, Taupe en Wenge.
Door de kuip volledig met schuim te isoleren zijn deze zeer energiezuinig. Om die reden en een compacte maar efficiënte techniek voldoen de modellen aan de strenge richtlijnen van de California Energy Commission (CEC).

Het ozonsysteem zorgt ervoor dat het water zuiver blijft en mengt geconcentreerde ozonbelletjes in het water om verontreinigende deeltjes zoals lotions, detergenten en organisch afval te neutraliseren. Vervangfilters zijn essentieel om het water filteren en zuiver te houden.

• Kuip is roterend gegoten en uit één stuk
• Handig digitaal controlepaneel
• Fijn gepositioneerde jets
• Rustige waterval (beschikbaar op de meeste
modellen)
• LED-onderwaterverlichting in meerdere
kleuren
• Vergrendelbare thermische afdekking
• Energiezuinig

Opties en prijzen

Een spa is zoveel meer dan alleen maar warm water en jets. Het is een fantastische manier om meer van de buitenlucht te genieten en tijd met elkaar door te brengen, te ontspannen en stress te verminderen. Deze compacte spa en hot tubs zijn ideaal om even te ontsnappen aan dagelijkse beslommeringen.

Door de natuurlijke kleuren zijn deze spa’s veel minder aanwezig dan de welbekende parelmoer en marmer kleuren. We kunnen de spa ook volledig wegwerken in de grond of in een gave vlonder bijvoorbeeld. Desgewenst met zicht op een buiten televisie of heerlijk haardvuur.

Vanaf € 3.495 geniet je al van een heerlijk bad in eigen tuin (model: Aspire). De prijs is exclusief plaatsing en eventuele werkzaamheden.

Mogelijk hebben we nog meer interessante producten zoals een plunge pool of zwemspa.

Meer info?

Vul onderstaand contact formulier in.

  Wenselijk model
  Aspire 183x119Embrace 178x178Drift 173x160Enamor 206x160Splendor198REntice 218X196

  Privacy Policy

  Video’s en FAQ’s compacte Spa en Hot Tubs

  Pinterest spa en hot tub impressies

  Blog artikelen

  Ken je onze Roel al?

  Wormen voor de bodemverbetering van je tuin

  De professionele blik van Bart

  Bedrijfstuin Hapert Squall international
  Aanleg onderhoudsvriendelijke tuin VVE
  Menu