Hovenier bedrijfstuin, GFM koos voor Buijtels!

Uit onderzoeken blijkt dat een gemiddelde eNPS (employee net promoter score) van 40 of hoger kenmerkt dat je meer vrolijke medewerkers hebt en dat grote invloed heeft op tevreden klanten. Om dat te creëren zullen veel zaken mee spelen waar wij als hoveniersbedrijf geen invloed op hebben. Waar we wel een invloed op hebben is de bedrijfstuin. Steeds meer bedrijven zoals GFM hechten waarden een een bedrijfstuin. Een fijne plek om in de buitenlucht te wandelen, vergaderen of gewoon heerlijk je boterham in de middag te eten. Wellicht één van de details die de eNPS zullen verbeteren en daar dragen wij als hoveniersbedrijf graag aan bij.

Heb je een bedrijfstuin die wellicht een opfrisbeurt kan gebruiken. Of ga je bouwen en dient er nog een gemaakt te worden? Er zijn verschillende dingen die je wellicht aan zullen spreken. Zo zijn er vaak subsidies beschikbaar of weten we ook op een creatieve manier invulling te geven aan bepaalde vereisten die gesteld worden bij nieuwbouw. Spreken de fleurige kleuren van dit project je aan? Bekijk dan eens het concept prairie beplanting.

Voor meer informatie over een bedrijfstuin plan je een kennismaking door te bellen naar; +31(0)497 386 057 of klik hier voor het contactformulier.

Pinterest bedrijfstuin impressies

[gs_pinterest user=”MartinBuijtel” board=”bedrijfstuin” count=”20″ theme=”gs_pin_theme2″ cols=”5″]

Blog artikelen

Maak kennis met ons creatieve broertje The Dutch Wave!

Wormen voor de bodemverbetering van je tuin

De professionele blik van Bart

Klassieke tuin Eindhoven
Tuin met strakke contouren
Menu