Starline Urban Active Plunge Pool

Een Plunge Pool is een compact bad dat heerlijk is om te verkoelen in de mooie zomerse dagen. Sinds het voorjaar van 2020 heeft het premium merk een nieuw oogappeltje voor de luxe stadstuin op de markt gebracht, namelijk dé; Starline Urban Active. Met een compact en functioneel design een absolute aanwinst van het Starline gamma. Wij zijn buitengewoon gecharmeerd van Starlines kwaliteit en zeker met dit mooi vormgegeven bad van 4,5 lang, 2,5 breed en 1,35 meter diep.

Specifieke voordelen van de Urban Active Plunge Pool?

De Urban Active is een zwembad van compact formaat, modern, functioneel en uniek in afwerkingsniveau.  De multifunctionele trap heeft een prachtig design maar is tevens perfect geschikt om heerlijk op te zitten en mogelijk te genieten van een prachtige zon. Het bad is prima geschikt voor recreatie, kinderen of kleinkinderen lekker in te laten plonsen maar ook zeker voor de sportieve zwemmer. Het design laat het prima toe om een Starline Endless Swimming te integreren. Dit houdt in dat er een stroming gecreëerd wordt waardoor eindeloos gezwommen kan worden. Het systeem zet tot wel 160m3 water om per uur. Dat is dus ruim 10 keer de inhoud van het bad.

Leverbaar met Roldeck systeem

De Urban Active is tevens prima geschikt voor het Roldeck® systeem. Super handig want met een druk op de knap wordt het bad netjes afgesloten met solar lamellen wat het bad perfect isoleert en beschermd voor bladval of andere ongewenstheden in het bad.

Een Plunge Pool uit het Topsegement

Als we het hebben over Starline zwembaden spreken we over het topsegment van de markt. Al jaar en dag marktleider in de Benelux op het gebied van Monoblock zwembaden. Starline zwembaden worden gekenmerkt door de super strakke en hoogwaardige afwerking met composiet vinylester die uit één stuk zijn vervaardigd. Zo ook de Urban Active!

Kwaliteit en design kent zijn prijs

De Urban Active is uniek onder de plunge pools met zijn hoogwaardige afwerking. Het bad is uit een stuk vervaardigd en wordt net over de grens in Nederland geproduceerd. Een volwaardig en luxueus product uit de Benelux. Kwaliteit wordt gekenmerkt door duurzaamheid, vernieuwing en perfectionisme. Denk je aan een Starline Urban Active Plunge Pool dan denk je al snel aan een budget boven 40K. Een parel voor in de buitengewone stadstuin!

Vrijblijvend advies of offerte op maat?

Vul hieronder uw gegevens in en we nemen spoedig contact met u op!

    Menu