Tuin ontwerp Eindhoven

Uw wensen vertalen tot een droomtuin begint bij een goed gesprek.
Kritische vragen, een luisterend oor en aandacht voor details zijn de basis van een buitengewoon tuin ontwerp.

Buitengewoon Tuin Ontwerp Eindhoven?

Dan bent u bij Buijtels Buitengewone Tuinen op het juiste adres beland. De tuin is vaak het laatste project dat aangepakt wordt als u verhuist, een nieuw huis bouwt of uw huidige woning verbouwt. De uitstraling van uw woning en van welke sfeer u houdt, begint echter al bij het buitenaanzicht. Een verzorgde tuin straalt uit dat u er graag woont en goed zorgt voor uw huis en tuin. Bij het aanleggen van een tuin die dit allemaal uitdraagt, komen veel details kijken. Voor een doordacht ontwerp, met een goede indeling van paden en groen, een juiste keuze van bloemen en planten en een logische verhouding van zon en schaduw, kunt u terecht bij Buijtels Buitengewoon Tuin ontwerp Eindhoven.

De juiste sfeer in uw tuin!

Hoe weet u nou welke sfeer en tuin ontwerp u het meeste aanspreken? U heeft wel wat gezien om u heen, in de straat, bij vrienden, in magazines en wellicht op Pinterest, maar wat past nu bij uw huis en uw wensen? Om daar een antwoord op te krijgen, is het een goed idee om een tuinontwerper in te schakelen. Dan wordt er gekeken naar het grotere geheel en wordt er uitgebreid de tijd genomen voor een gesprek om al uw wensen te inventariseren. Vervolgens wordt de eerste stap gemaakt met het ontwerp. Dit wordt met u doorgenomen met behulp van bijbehorende, heldere schetsen en 3-D visualisaties, zodat u een goede indruk krijgt van het eindresultaat. De uitleg van welke boomsoorten en planten we gaan gebruiken, nemen we daar vanzelfsprekend in mee, net als waar we gras, tegels, afrastering, schaduwplekken enzovoorts willen gaan creëren. Een tuin ontwerp in Eindhoven of omgeving werkt in veel gevallen tevens kostenbesparend in de realisatie. Een doordacht ontwerp en planvorming van de tuin voorkomt vaak gedoe achteraf en creëert een efficiëntere werkwijze.

Een tuin in de stad of landelijk omgeving?

Een tuin ontwerp Eindhoven is niet alleen aan de orde bij een grote, landelijke tuin, zoals vaak gedacht wordt. Bij een stadstuin is het toch ook heerlijk om van uw buitenruimte een fantastische plek te maken? Of wat dacht u van het laten schitteren van een tuin die tevens heel vriendelijk is voor de kleinkinderen? Ons doel is om iedereen met behulp van de pagina; ”tuin ontwerp Eindhoven” bewust te maken van de toegevoegde waarde van een tuin ontwerp. Om tot een heerlijke tuin te komen, waar genoten kan worden van de eerste lentezon, een zomerse barbecue of een prachtig winters sneeuwaanzicht. Het team van Buijtels Buitengewone Tuinen weet zowel het ontwerp als vakkundige aanleg te realiseren! Onze hoveniers streven bij iedere tuin naar de beste kwaliteit van materialen en een mooi evenwicht tussen planten en bloemen. Benieuwd geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een Tuinontwerp Aanvraag. 

Nadat u op “Tuinontwerp Aanvraag” heeft geklikt stellen we u een paar korte vragen ter verbeelding van uw wensen en nemen wij daarna contact met u op voor nadere kennismaking.

Droomt u al langere tijd van een nieuwe of een mooiere tuin? U ziet de prachtige bomen, de decoratieve planten en een eventuele waterpartij al voor zich. Maar hoe doe je dat nu, een nieuwe tuin aanleggen?

Het vergt veel expertise om een buitengewone tuin te realiseren. Om buiten de gebaande paden te kunnen kijken en te weten welke planten een tuin compleet maken. Maar ook om er zeker van te zijn dat die planten op de juiste plek met de juiste hoeveelheid zonlicht of schaduw worden geplant. Niet voor niets luidt het gezegde: “Ieder zijn vak.”

De vakkundig geschoolde teamleden van Buijtels buitengewone tuinen delen 1 grote passie: tuinen. Zij kijken dwars door de moeilijke perceelvormen en afmetingen heen, weten welke keuzes te maken in beplanting en materialen en weten hoe je een tuin gezellig aan kan kleden. Wij bieden niet alleen een op-en-top tuinontwerp waarmee we u zullen verwonderen, maar ook een vakkundige en gemoedelijke werkwijze.

Aan de hand van uw perceel en wensen ontwerpen wij de tuin van uw dromen. We creëren een uniek domein dat past bij uw huis, uw leefstijl en de omgeving. De waardering van uw perceel stijgt en uw woongenot zal positief worden beïnvloed. Indien u het tuinontwerp niet meteen wilt realiseren, werken wij in fases om stapsgewijs naar uw droomtuin toe te kunnen werken. Voor Buijtels buitengewone tuinen is niets onmogelijk!

Onze blik op ontwerpen en tuinen

Bosrijke tuin Waalre

Landelijke tuin omgeving Tilburg

Warme tuin met strakke lijnen en zitkuil

Tuin met strakke contouren in landelijke omgeving

Landelijke tuin omgeving Vught

Moderne tuin omgeving Eindhoven

Stadstuin Eindhoven

Prairietuin te Hapert

Bedrijfstuin Willems Baling Equipment

Tuin met glooiende vijver

Buijtels Tuinstijlen

Compact Tuin

Bij beperkte ruimte en specifieke wensen komt creativiteit het beste tot zijn recht.
Lees meer

Landelijke Tuin

Rust, natuur en ruimte vormen de basis van een landelijke tuin.
Lees meer

Ecologische Tuin

Gebruik van duurzame materialen, hergebruik van bestaande materialen en ecologisch vriendelijk onderhoud.
Lees meer

Levendige Tuin

Prikkeling van zintuigen door weelderige beplanting, waterelementen en niveauverschillen.
Lees meer

Kindvriendelijke Tuin

Een fijn terras met een “soft touch” tegel en een sterke grassoort voor een gazon waar lekker op gespeeld kan worden.
Lees meer

Onderhoudsvriendelijke Tuin

Sfeervolle verharding en een juiste plantenkeuze maken een onderhoudsvriendelijke tuin.
Lees meer

Moderne Tuin

Strakke contouren, grote vakken en gebruik van egale kleuren.
Lees meer

Klassieke Tuin

Waar symmetrie centraal staat en verschillende snoeivormen gebruikt worden.
Lees meer

Tuinontwerp laten maken?

Doe vrijblijvend een tuinontwerp aanvraag en kom in contact met één van onze specialisten.

Blog artikelen

Zullen we kennismaken?

Doe vrijblijvend een Tuinontwerp Aanvraag. Via een contactformulier stellen we een paar korte vragen ter verbeelding van uw wensen. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor nadere kennismaking en we helpen u graag verder!

Buitengewoon positieve reacties

Menu