Tuinaanleg, het fysieke realisatie proces!

Het tuinontwerp en de begroting zijn akkoord; nu volgt de daadwerkelijke realisatie: het aanleggen van uw tuin. Het team van Buijtels buitengewone tuinen gaat aan de slag. Eigenaar Martin Buijtels beschikt naast dit vakkundige team ook nog over een groot netwerk gespecialiseerde bedrijven waar hij nauw mee samenwerkt en die hij te allen tijde in kan zetten.

Nadat het grondwerk klaar is en ook de bestrating, verlichting, vijverbouw en eventueel een zwembad of tuinhuisje zijn gerealiseerd, volgt de uiteindelijke beplanting en het aanleggen van uw gazon. Uw tuin krijgt steeds meer vorm en kleur.

Het hele proces staat of valt met een strakke planning, want wij willen u zo snel mogelijk kunnen laten genieten van uw droomtuin. Daarom neemt Buijtels u ook het logistieke traject uit handen…zodat u direct kunt genieten zonder enig omkijken.

Onze buitengewone tuinen

Buijtels buitengewone tuinen gaat graag net een stapje verder dan de rest. Wij willen u niet alleen verwonderen met een tuinontwerp dat meer dan aansluit op uw wensen en dromen, wij geven u ook advies bij de aankleding van zowel nieuwe als bestaande tuinen.

Dankzij onze jarenlange ervaring, onze enorme expertise en onze intensieve samenwerking met topleveranciers, kunnen wij u op vakkundige en originele wijze adviseren over onder andere buitenkeukens, sauna’s, jacuzzi’s, tuinhuisjes, outdoor meubilair, kunstvoorwerpen, buitenspeelgoed en robotmaaiers.

Profiteer van onze passie voor het buitenleven, van onze kennis en jarenlange ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen en dromen te bespreken.

Menu