Tuinaanleg Eindhoven, welkom bij Buijtels Buitengewone Tuinen!

Na goed overleg ligt een doordacht tuinontwerp voor u klaar. Zoals u in gedachten had en met Buijtels Bijzondere Tuinen heeft doorgesproken. Het moment dat het tuinplan ten uitvoer wordt gebracht, dient er veel geregeld te worden. Wij weten uit ervaring dat er niks zo belangrijk is als een strakke planning en goede afstemming met de klant, partners en leveranciers. Daarnaast bent u vast razend benieuwd naar hoe het eindresultaat eruit komt te zien! Een doordacht ontwerp vormt de absolute basis maar wordt pas werkelijkheid bij aanleg. Voor een vakkundig tuinaanleg in Eindhoven of omgeving is het team van Buijtels Buitengewone Tuinen u graag van dienst.

 

Passie voor het buitenleven en jarenlange expertise in tuinaanleg

Buijtels Buitengewone Tuinen en tuinaanleg Eindhoven is al jarenlang een samenhangend geheel. We kennen de omgeving Eindhoven als onze broekzak. Ons enthousiasme over het buitenleven in eigen tuin hebben we vele mensen in Eindhoven en omgeving over mogen brengen. Hierdoor hebben we ook al vele gave tuinprojecten gerealiseerd met de persoonlijke wensen van de klant vooropgesteld. Het ontstaan van een tuin vanaf de eerste grondwerkzaamheden tot aan een weelderig geheel van groen en bloemenpracht, is een vakkundig proces waar wij dagelijks aandacht aan besteden. De uiteindelijke realisatie van de tuin is altijd een mooi moment. Een klant die zichtbaar geniet van de tuin is voor ons de kroon op ons werk! Met een fijne tuin met alle gemakken creëert u een verlengstuk van uw woongenot. Het interieur van uw huis heeft u comfortabel en smaakvol ingericht, wij helpen u graag deze vertaling ook buiten te realiseren. Des te meer zult u genieten van een heerlijke woonplek in alle seizoenen!


Tuinaanleg Eindhoven en onderhoud

Wanneer de tuin helemaal klaar is, is het tijd om ervan te gaan genieten! Vanzelfsprekend adviseren we u uitgebreid over het onderhoud van het gras, de bloemen, stuiken, bomen en planten. Mochten er in de periode na de aanleg nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met een van onze deskundige hoveniers voor tips, advies of uitbesteding van het onderhoud. De tuin verandert natuurlijk met de seizoenen mee, dus ook voor advies en onderhoud kunt u bij ons terecht. Wellicht bent u van plan om de tuin na een tijdje nog uit te breiden met extra’s? Ook daar adviseren wij u graag over, we hebben goede contacten met leveranciers van bijvoorbeeld zwembaden, spa’s, buitenhaarden en karakteristieke overkappingen. Op die manier krijgt uw tuin na verloop van tijd steeds meer vorm. Buijtels Buitengewone Tuinen staat voor u klaar als specialist in tuinaanleg in Eindhoven en omstreken, zodat u kunt genieten van de tuin van uw dromen!

Benieuwd geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een Tuinaanleg Aanvraag. 

Nadat u op “Tuinaanleg aanvraag” heeft geklikt stellen we u een paar korte vragen ter verbeelding van uw wensen en nemen wij daarna contact met u op voor nadere kennismaking.

Droomt u al langere tijd van een nieuwe of een mooiere tuin? U ziet de prachtige bomen, de decoratieve planten en een eventuele waterpartij al voor zich. Maar hoe doe je dat nu, een nieuwe tuin aanleggen?

Het vergt veel expertise om een buitengewone tuin te realiseren. Om buiten de gebaande paden te kunnen kijken en te weten welke planten een tuin compleet maken. Maar ook om er zeker van te zijn dat die planten op de juiste plek met de juiste hoeveelheid zonlicht of schaduw worden geplant. Niet voor niets luidt het gezegde: “Ieder zijn vak.”

De vakkundig geschoolde teamleden van Buijtels buitengewone tuinen delen 1 grote passie: tuinen. Zij kijken dwars door de moeilijke perceelvormen en afmetingen heen, weten welke keuzes te maken in beplanting en materialen en weten hoe je een tuin gezellig aan kan kleden. Wij bieden niet alleen een op-en-top tuinontwerp waarmee we u zullen verwonderen, maar ook een vakkundige en gemoedelijke werkwijze.

Aan de hand van uw perceel en wensen ontwerpen wij de tuin van uw dromen. We creëren een uniek domein dat past bij uw huis, uw leefstijl en de omgeving. De waardering van uw perceel stijgt en uw woongenot zal positief worden beïnvloed. Indien u het tuinontwerp niet meteen wilt realiseren, werken wij in fases om stapsgewijs naar uw droomtuin toe te kunnen werken. Voor Buijtels buitengewone tuinen is niets onmogelijk!

Ontdek onze realisaties

Bosrijke tuin Waalre

Landelijke tuin omgeving Tilburg

Warme tuin met strakke lijnen en zitkuil

Tuin met strakke contouren in landelijke omgeving

Landelijke tuin omgeving Vught

Moderne tuin omgeving Eindhoven

Stadstuin Eindhoven

Prairietuin te Hapert

Bedrijfstuin Willems Baling Equipment

Tuin met glooiende vijver

De kanjers achter deze realisaties? Ontdek ze op de Over Ons pagina.

Buijtels Tuinstijlen

Compact Tuin

Bij beperkte ruimte en specifieke wensen komt creativiteit het beste tot zijn recht.
Lees meer

Landelijke Tuin

Rust, natuur en ruimte vormen de basis van een landelijke tuin.
Lees meer

Ecologische Tuin

Gebruik van duurzame materialen, hergebruik van bestaande materialen en ecologisch vriendelijk onderhoud.
Lees meer

Levendige Tuin

Prikkeling van zintuigen door weelderige beplanting, waterelementen en niveauverschillen.
Lees meer

Kindvriendelijke Tuin

Een fijn terras met een “soft touch” tegel en een sterke grassoort voor een gazon waar lekker op gespeeld kan worden.
Lees meer

Onderhoudsvriendelijke Tuin

Sfeervolle verharding en een juiste plantenkeuze maken een onderhoudsvriendelijke tuin.
Lees meer

Moderne Tuin

Strakke contouren, grote vakken en gebruik van egale kleuren.
Lees meer

Klassieke Tuin

Waar symmetrie centraal staat en verschillende snoeivormen gebruikt worden.
Lees meer

Tuinontwerp laten maken?

Doe vrijblijvend een tuinontwerp aanvraag en kom in contact met één van onze specialisten.

Blog artikelen

Zullen we kennismaken?

Doe vrijblijvend een Tuinontwerp Aanvraag. Via een contactformulier stellen we een paar korte vragen ter verbeelding van uw wensen. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor nadere kennismaking en we helpen u graag verder!

Buitengewoon positieve reacties

Menu