Een hovenier gezocht voor uw tuinaanleg Waalre en regio?

De tuin van uw dromen heeft een specifieke sfeer. U heeft vast al enkele ideeën hoe uw tuin er uit mag komen zien. Of wellicht gaat u liever af op advies van een expert. In beide gevallen bent u bij Buijtels Buitengewone Tuinen aan het juiste adres. We zijn wekelijks actief met tuinaanleg of onderhoud in het prachtige Waalre. Echter begint het aanleggen altijd na een tuinontwerp. Met een team aan tuinontwerpers maken we de gaafste plannen die aansluiten bij jullie wensen. Of het nu gaat om een strakke villa, een landelijke boerderijI of een geschakelde woning. Graag ontwerpen en realiseren we een plek waar het buitengewoon vertoeven is. Een buitengewoon unieke tuin

Hoveniersbedrijf Waalre

Niet alleen buitengewone ideeën, onze ervaring zorgt er ook voor de nodige plant kennis aanwezig is, die verwacht mag worden van een ervaren hovenier. Tuinontwerp, –aanleg, –onderhoud en –bestrating voorzien wij met eigen specialisten, want we laten het niet alleen bij ideeën maar creëren ook de meest gave tuinen. We steken graag onze handen uit de mouwen om ontwerp tot realisatie te brengen. Met alles in eigen hand weten we ook zeker dat u geniet wat we samen bedacht hebben. Met meer dan twintig jaar werkervaring heeft Buijtels Buitengewone Tuinen, opgericht in 2000, alle ervaring die u zoekt en mag verwachten van een hoveniersbedrijf.

Het leukste team aan hoveniers van Waalre en omstreken

Wij zijn er al van overtuigd, u binnenkort ook? Binnen ons bedrijf werken gepassioneerde, ervaren en vakkundige hoveniers die ‘out of the box’ durft te denken. Wij zijn ook gewoon een heel leuk team om mee te werken! Alle familieleden zijn een belangrijk onderdeel van het proces. Bij de Buijtels familie staat samenwerken centraal en halen graag het mooiste in elkaar naar boven zodat we iets meer dan gewoons kunnen neerzetten. Beloftes naar de klant keer op keer waarmaken of mogelijk zo overtreffen. We zijn trots en dat vertalen ook graag in het resultaat van uw toekomstige tuin.

Veel plezier en doen waar we het best in zijn resulteert de mooiste resultaten. Alleen samen hebben we het lef om u het ondenkbare te bieden en zijn wij tot meer instaat. Door ons buitengewone kameraadschap zijn wij meer dan bereid om die extra stap te zetten en de titel; Tuinaanleg Waalre te claimen.

Het aanbod voor uw buitengenot

Een buitengewone tuin creëer je niet even, daar is veel expertise voor nodig. Ons bedrijf beschikt over een veelzijdig team en een ruim netwerk gespecialiseerde bedrijven waardoor wij elementen als speciale bouwtechnieken, zwembaden, kunst, buitenverlichting, meubilair, entertainment, jacuzzi’s en allerlei andere elektronische elementen kunnen aanbieden. Speciaal voor uw buitengenot stylen wij het desgewenst ook helemaal af. Zodat het enkel maar genieten is.

Ont-zorgen door een strakke planning en de juiste mensen. We nemen wij het gehele logistieke traject uit handen zodat de realisatie van uw nieuwe tuin al een feestje op zich gaat zijn. Kan onze Buijtels familie u helpen met uw tuin in Waalre? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om onze passie voor het buitenleven, jarenlange expertise, vakkundigheid en inspiratie met u te delen.

De tuin van uw dromen financieren? Check blog: Tuinfinanciering

Tuinontwerp Waalre

Verwonderen met een tuinontwerp gaat enkel wanneer we haarfijn weten wat de wensen zijn. Na de inventarisatie worden alle ingrediënten samengesmeed tot een smaakvol tuinontwerp.

Tuinaanleg Waalre

De tweede fase is de vertaling van het tuinontwerp naar tuinaanleg. Bij hovenier Waalre beide onder één dak!

Tuinonderhoud Waalre

De tuin van uw dromen is dan eindelijk gerealiseerd en verdient onderhouden te worden. Geen zin om dit zelf te doen? Of misschien slechts gedeeltelijk? Ook tuinonderhoud voorzien wij, zodat u 365 dagen geniet van de tuin!

Populaire Tuinstijlen

Compacte Tuin

Bij een compacte ruimte en verschillende wensen komt onze creativiteit het best tot zijn recht.
Lees meer over de compacte tuin

Landelijke Tuin

Een tuin in een mooie landelijke omgeving dat gekenmerkt wordt door karakter en rust?
Lees meer over de landelijke tuin

Ecologische Tuin

Hergebruik van oude materialen, hemelwater en stimuleren van flora en fauna?
Lees meer over de ecologische tuin

Levendige Tuin

Laat uw zintuigen prikkelen door verschillende niveaus en weelderige beplanting.
Lees meer over de levendige tuin

Kindvriendelijke Tuin

Een prettige tuin waar zowel de ouders als kinderen heerlijk kunnen geniet.
Lees meer over de kindvriendelijke tuin

Onderhoudsvriendelijke Tuin

Een sfeervolle tuin met de juiste beplating en verharding maken de tuin zeer onderhoudsvriendelijk.
Lees meer over de onderhoudsvriendelijke tuin

Moderne Tuin

Strakke vormen, rechte contouren, grote vlakken en egale kleuren kenmerken de moderne tuin.
Lees meer over de moderne tuin

Klassieke Tuin

Stel je een tuin voor waar symmetrie centraal staat en diverse snoeivormen worden toegepast
Lees meer over de klassieke tuin

Een impressie van onze buitengewone projecten

Tuin met strakke contouren in landelijke omgeving

Referenties
Menu