Tuinarchitect Eindhoven? Aangenaam wij zijn Buijtels Buitengewone Tuinen.

Bent u op zoek naar een tuinarchitect in Eindhoven? Dan kan Buijtels Buitengewone Tuinen altijd iets voor u betekenen. Al jaren dé professional op het gebied van vormgeving en aanleg van tuinen. Graag denken we met u mee bij de realisatie van een buitengewone tuin. Een goed ontwerp is de onmisbare basis om uiteindelijk tot een resultaat te komen zoals u dat in gedachten had. Een tuin waar u kunt genieten van lange zomeravonden en de eerste lentebloesem. Een tuin die er perfect bij ligt, helemaal naar uw wensen. Waar buren en familie verwonderd van zullen zijn hoe u dit voor elkaar heeft gekregen. Want dat is een logisch effect als u een ervaren tuinarchitect inschakelt!

Tuinarchitect Eindhoven en omgeving

Zowel voor nieuwe als bestaande tuinen kan de hulp van tuinarchitect Eindhoven waardevol zijn. Een tuinarchitect staat voor een perfect ontwerp, geheel voor u op maat gemaakt. De juiste positionering van planten en bloemen, met daarnaast de paden, het gras en de verlichting, is nauwkeurig werk. Een perfecte mix van al deze elementen, afgestemd op uw wensen zorgt dat uw tuin echt helemaal ‘klopt’!  Dat noemen wij een Buitengewone Tuin. We gaan overigens verder dan enkel en alleen het ontwerp of de stad Eindhoven. Met een team aan vakspecialisten voorzien wij ook tuinaanleg in en rondom Eindhoven. In de voorbije jaren hebben we tevens fijne samenwerkingen opgebouwd met leveranciers van bijvoorbeeld eikenhouten overkappingen, zwembaden, buitenkeukens, bijzondere bomen en natuurlijk comfortabel en duurzaam buitenmeubilair. Zo zijn er al vele mensen in Eindhoven en omgeving tevreden gesteld met een Buitengewone fijne Tuin, voorzien van alle gemakken en comfort. Niet alleen een Tuinarchitect in Eindhoven maar een totaal tuinpakket waar genieten en een onvergetelijke beleving centraal staan.

Welke tuinstijlen?

Op het gebied van tuinarchitectuur zijn er talloze mogelijkheden. De kunst is om juist tot een ontwerp te komen dat helemaal voldoet aan uw wensen. Net als bij de inrichting van uw huis, is een tuin ook onderhevig aan smaak en trends. Houdt u van een strak design, dan zal dit ook in de tuin tot uiting komen in rechte belijningen. Als uw voorkeur uitgaat naar bonte kleuren, dan zal de tuin dit weerspiegelen in groen met vele uitbundige bloemenperken. Vandaar dat een uitgebreid gesprek over uw ideeën de basis is voor onze ontwerpers. Wij zijn van alle markten thuis. Of het nu gaat om een compacte tuin of een grote landelijke tuin, een kindvriendelijke tuin of een levendige tuin met veel hoogteverschillen, tuinarchitect Eindhoven; Buijtels maakt het waar!

Buijtels Tuinstijlen

Compact Tuin

Bij beperkte ruimte en specifieke wensen komt creativiteit het beste tot zijn recht.
Lees meer

Landelijke Tuin

Rust, natuur en ruimte vormen de basis van een landelijke tuin.
Lees meer

Ecologische Tuin

Gebruik van duurzame materialen, hergebruik van bestaande materialen en ecologisch vriendelijk onderhoud.
Lees meer

Levendige Tuin

Prikkeling van zintuigen door weelderige beplanting, waterelementen en niveauverschillen.
Lees meer

Kindvriendelijke Tuin

Een fijn terras met een “soft touch” tegel en een sterke grassoort voor een gazon waar lekker op gespeeld kan worden.
Lees meer

Onderhoudsvriendelijke Tuin

Sfeervolle verharding en een juiste plantenkeuze maken een onderhoudsvriendelijke tuin.
Lees meer

Moderne Tuin

Strakke contouren, grote vakken en gebruik van egale kleuren.
Lees meer

Klassieke Tuin

Waar symmetrie centraal staat en verschillende snoeivormen gebruikt worden.
Lees meer

Laat een tuinontwerp maken!

Kom vrijblijvend in contact met één van onze specialisten.

Waarom een ontwerp en hoe we werken?

Droomt u al langere tijd van een nieuwe of een mooiere tuin? U ziet de prachtige bomen, de decoratieve planten en een eventuele waterpartij al voor zich. Maar hoe doe je dat nu, een nieuwe tuin aanleggen?

Het vergt veel expertise om een buitengewone tuin te realiseren. Om buiten de gebaande paden te kunnen kijken en te weten welke planten een tuin compleet maken. Maar ook om er zeker van te zijn dat die planten op de juiste plek met de juiste hoeveelheid zonlicht of schaduw worden geplant. Niet voor niets luidt het gezegde: “Ieder zijn vak.”

De vakkundige teamleden van Buijtels buitengewone tuinen delen 1 grote passie: tuinen. Zij kijken dwars door de moeilijke perceelvormen en afmetingen heen, weten welke keuzes te maken in beplanting en materialen en weten hoe je een tuin gezellig aan kan kleden. Wij bieden niet alleen een op-en-top tuintekening waarmee we u zullen verwonderen, maar ook een vakkundige en gemoedelijke werkwijze.

Aan de hand van uw perceel en wensen tekenen wij de tuin van uw dromen. We creëren een uniek domein dat past bij uw huis, uw leefstijl en de omgeving. De waardering van uw perceel stijgt en uw woongenot zal positief worden beïnvloed. Indien u het tuinontwerp niet meteen wilt realiseren, werken wij in fases om stapsgewijs naar uw droomtuin toe te kunnen werken. Voor Buijtels buitengewone tuinen is niets onmogelijk!

Blog artikelen

Kennismaken?

Doe vrijblijvend een Tuinontwerp Aanvraag. Via een contactformulier stellen we een paar korte vragen ter verbeelding van uw wensen. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor nadere kennismaking en we helpen u graag verder!

Buitengewoon positieve reacties

Menu