Tuinonderhoud, voor een blijvend mooi resultaat!

Niet iedereen heeft tijd voor of zin in de telkens terugkerende aandacht voor het tuinonderhoud. Om blijvend van uw tuin te kunnen genieten, is het wel van noodzakelijk belang dat dit onderhoud regelmatig gebeurt. Daarom bieden wij u de keuze uit een aantal tuinonderhoudscontracten:

All year round tuinonderhoudscontract.
We komen regelmatig langs om de voor die tijd van het jaar noodzakelijke of gewenste werkzaamheden te verrichten. We nemen dus het gehele tuinonderhoud voor u uit handen.

Snoeibeurt/winterbeurt contract.
Hierbij komen we een 4 keer per jaar de tuin snoeien en/of winterklaar maken. Het tuinafval ruimen we op en voeren dit af. Dit contract wordt vaak gekozen door klanten die zelf ook graag in de tuin werken.

Gladheidsbestrijding.
Tijdens de wintermaanden houden we uw voetpad, oprit, parkeerplaats of terras sneeuw- of ijsvrij. Zodra de eerste sneeuw valt, zijn wij er ook…en u hoeft er niet eens voor thuis te blijven!

Dit zijn slechts enkele mogelijkheden die wij u bieden; wat tuindonderhoud betreft is bij ons alles bespreekbaar. We ontzorgen graag zodat u heerlijk  kunt genieten van het buitenleven in eigen tuin!

Bel ons op +31 (0)497 386 057
of stuur een mail info@buijtels.com

Neem geheel vrijblijvend contact. We kijken uit naar uw interesse.

Buitengewoon positieve reacties

Menu