Een Tuinontwerp, wat komt er bij kijken?

Zodra het zonnetje begint te schijnen, gaan we naar buiten. Om alleen of met elkaar te genieten van al het moois dat de natuur en onze tuin ons te bieden heeft. In die tuin creëren we graag een sfeer die ons persoonlijk aanspreekt, zoals we dat ook met grote zorgvuldigheid binnenshuis hebben gedaan. Daarom begint het realiseren van een nieuwe tuin dan ook altijd met het in kaart brengen van uw wensen, eisen en dromen. Wij nemen dit totaalplaatje als basis en voegen er de perceelvorm en afmetingen van uw tuin aan toe. Dit samen omvat het uitgangspunt waarmee wij gaan werken. Waarmee wij u uiteindelijk gaan verwonderen met een origineel ontwerp.

Een droomtuin ademt een bepaalde sfeer, een heel persoonlijke sfeer. Om die sfeer daadwerkelijk tot uiting te kunnen laten komen, moeten er keuzes gemaakt worden. Hier ligt meteen ook de kracht van Buijtels buitengewone tuinen: het is onze passie voor buitengenot gecombineerd met de vakkundigheid van onze teamleden waarmee wij elke dag opnieuw onze klanten met plezier adviseren op alle vlakken die bij de aanleg en aankleding van een tuin komen kijken. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten!

Na de inventarisatie volgt de realisatie: tijdens dit proces worden alle ingrediënten samengesmeed tot uw droomtuin. Ook hier ziet u weer onze vakkundigheid in planten en tuinmaterialen terug, want wij gaan altijd voor het mooiste en meest duurzame resultaat. Dit bevordert uw woongenot en draagt positief bij aan de waardering van uw perceel.

Tuinontwerp laten maken?

Doe vrijblijvend een tuinontwerp aanvraag en kom in contact met één van onze specialisten.

Hans van de Kam

Tuinontwerper

Hans is de rust in huis en neemt tijd om wensen en ideeën samen te smeden in een doordacht tuinontwerp dat piekfijn aansluit op de omgeving.

Mandy Kelly

Tuinontwerp

Mandy is een creatieveling en zeer tekenkundig. Haar honger naar constante ontwikkeling als ontwerper siert haart enorm. Ontwerpen die ze aflevert zijn met duidelijke visie.

Alexander Vermeulen

Landschapsontwerper

Alexander heeft inmiddels jarenlang ervaring in het ontwerpen van tuinen en landschappen. Creatief, doortastend en oog voor details kenmerken zijn ontwerpen.

Martin Buijtels

Concept creator

Martin tovert creatief verrassende tuin ideeën uit zijn grote zwarte hoed. Hij kan het bourgondisch leven en creatief hergebruik van karakteristieke materialen enorm waarderen.

Denise van der Aalst

Stagiaire tuinontwerp

Denise is een waardevolle aanvulling binnen het team. Ze is creatief, enthousiast en heeft een charismatische uitstraling.

Vacature

Tuinontwerper

Droomt u al langere tijd van een nieuwe of een mooiere tuin? U ziet de prachtige bomen, de decoratieve planten en een eventuele waterpartij al voor zich. Maar hoe doe je dat nu, een nieuwe tuin aanleggen?

Het vergt veel expertise om een buitengewone tuin te realiseren. Om buiten de gebaande paden te kunnen kijken en te weten welke planten een tuin compleet maken. Maar ook om er zeker van te zijn dat die planten op de juiste plek met de juiste hoeveelheid zonlicht of schaduw worden gepland. Niet voor niets luidt het gezegde: “Ieder zijn vak.”

De vakkundig geschoolde teamleden van Buijtels buitengewone tuinen delen 1 grote passie: tuinen. Zij kijken dwars door de moeilijke perceelvormen en afmetingen heen, weten welke keuzes te maken in beplanting en materialen en weten hoe je een tuin gezellig aan kan kleden. Wij bieden niet alleen een op-en-top tuinontwerp waarmee we u zullen verwonderen, maar ook een vakkundige en gemoedelijke werkwijze.

Aan de hand van uw perceel en wensen tekenen wij de tuin van uw dromen. We creëren een uniek domein dat past bij uw huis, uw leefstijl en de omgeving. De waardering van uw perceel stijgt en uw woongenot zal positief worden beïnvloed. Indien u het tuinontwerp niet meteen wilt realiseren, werken wij in fases om stapsgewijs naar uw droomtuin toe te kunnen werken. Voor Buijtels buitengewone tuinen is niets onmogelijk!

Wat een tuinontwerp kost?
Helemaal niets, een goed ontwerp en doordacht plan levert tuingenot en voorkomt onnodige kosten. De prijs van een doordacht tuinontwerp is vaak een fractie van de totale realisatie en leveren wij vanaf 1499 euro. Echter is het tuinontwerp dé belangrijkste fase in het realiseren van de tuin.

Ontdek onze disciplines

Ontwerp en planvorming

Tuinaanleg

Bestratingen

Tuinonderhoud

Wie deze kanjers zijn? Ontdek ze op de Over Ons pagina.

Buijtels Tuinstijlen

Compact Tuin

Bij beperkte ruimte en specifieke wensen komt creativiteit het beste tot zijn recht.
Lees meer

Landelijke Tuin

Rust, natuur en ruimte vormen de basis van een landelijke tuin.
Lees meer

Ecologische Tuin

Gebruik van duurzame materialen, hergebruik van bestaande materialen en ecologisch vriendelijk onderhoud.
Lees meer

Levendige Tuin

Prikkeling van zintuigen door weelderige beplanting, waterelementen en niveauverschillen.
Lees meer

Kindvriendelijke Tuin

Een fijn terras met een “soft touch” tegel en een sterke grassoort voor een gazon waar lekker op gespeeld kan worden.
Lees meer

Onderhoudsvriendelijke Tuin

Sfeervolle verharding en een juiste plantenkeuze maken een onderhoudsvriendelijke tuin.
Lees meer

Moderne Tuin

Strakke contouren, grote vakken en gebruik van egale kleuren.
Lees meer

Klassieke Tuin

Waar symmetrie centraal staat en verschillende snoeivormen gebruikt worden.
Lees meer

Blog artikelen

Zullen we kennismaken?

Doe vrijblijvend een Tuinontwerp Aanvraag. Via een contactformulier stellen we een paar korte vragen ter verbeelding van uw wensen. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor nadere kennismaking en we helpen u graag verder!

Buitengewoon positieve reacties

Menu