Vacature Allround medewerker (Handige Harry)

Oké, je mag ook anders heten dan Harry. Als je maar handig bent. We hebben je namelijk nodig in ons werk. Binnen Buijtels Buitengewone Tuinen zijn er steeds meer bouwkundige elementen terug te vinden in de tuin. Denk aan plungepools, overkappingen, vlonders, kelders, gave wandafwerkingen en poolhouses. Maar die moeten wél allemaal op de juiste manier worden geplaatst. Om dat allemaal in goede banen te leiden en onze expertise te verruimen zijn we op zoek naar Harry, handige Harry. Ben jij ons geheime wapen?

 

Je collega’s zijn je dankbaar

Als allround medewerker ben je een échte versterking voor het team. Dankzij jouw bouwkundig inzicht en ervaring kunnen je collega-hoveniers zich namelijk focussen op hun eigen kwaliteiten: alles wat groen is (of een andere natuurlijke kleur heeft). Ach, je bent ook niet te beroerd om ze daarbij te helpen. De naam zegt het al: een allround medewerker ondersteunt ook zijn collega’s in de tuin en schroomt niet om zijn handen uit de mouwen te steken en groenwerkzaamheden mee uit te voeren. Voel de dankbaarheid van je collega’s!

 

Dit staat je te wachten als je voor ons kiest:

  • Werken bij een groeiend bedrijf met een platte organisatiestructuur
  • Een vaste aanstelling
  • Enthousiast no-nonsense team
  • Mogelijkheid tot doorgroeien

 

Wat breng je mee?

Wij zoeken een persoon die denkt in oplossingen en ervaring heeft in de bouw en/of tuinen. Liefst allebei natuurlijk. Al was het maar in je eigen achtertuin.

 

Dit ben jij in het kort:

  • Aantoonbaar ervaring in de bouw
  • Denkt in oplossingen en mogelijkheden
  • Goede communicatieve vaardigheden

 

Voldoe je niet aan bovenstaande eisen, maar zie jij jezelf deze functie uitoefenen? Stuur dan zeker ook je CV met motivatie naar info@buijtels.com t.a.v. Dirk Zumker

Reageer op deze vacature

    Menu