Waalre, de veiligste en meest leefbare woongemeente van Nederland!

 

Niet voor niets wordt Waalre ook wel de “groenfontein” genoemd en veelvuldig uitgedrukt als meest aangename gemeente om te wonen. Met een centrale ligging aan de A67 en prettige verbinding met Eindhoven en Valkenswaard zijn mensen binnen een mum van tijd in Waalre om te genieten van een prachtige natuur van Dommeldal en Loon of de prachtige omgeving meeuwven.

Het is ook prachtig wonen in Waalre. De karakteristieke markt, mooie natuurrijke omgeving of bijvoorbeeld in Hoogh Waalre waar de op jaren 20 geïnspireerde woningen terug te vinden zijn. Vooral die aan het water zijn erg in trek bij mensen in Waalre en omgeving. De inwoners in Waalre, zoals zwemmer Pieter van den Hoogenband, hebben alle faciliteiten in de omgeving aanwezig zoals een naar hem vernoemd zwemstadion. In het centrum van Waalre vind je onder andere aantrekkelijke horeca zaken zoals Meester Keeman of in het natuur gebied de welbekende Hut van Mie Pils.

Zoals in de titel omschreven Waalre wordt ook wel de ‘Groenfontein van de Kempen’ genoemd en dit is niet zomaar. Binnen de gemeentegrenzen zijn alle kenmerken van een typisch Kempenlandschap overdadig aanwezig. Waalre biedt eigen inwoners én bezoekers dan ook alle ruimte voor dagrecreatie in de openlucht. Dat maakt dat inwoners in deze natuurrijke gemeente groen kunnen waarderen en hier bewust voor kiezen. Om het groen in en rondom eigen huis goed te verzorgen is Buijtels Buitengewone Tuinen het hoveniersbedrijf dat regelmatig te vinden is in Aalst-Waalre.

Tijd voor een tuinaanleg, of tuinonderhoud? Of misschien wel een compleet nieuwe visie uitgewerkt in een tuinontwerp? Waalre kennen we als onze broekzak en zijn onze teamleden wekelijks te vinden.

Buitengewoon vaak in Waalre aanwezig!

Buijtels Buitengewone Tuinen is opgericht in het jaar 2000. Inmiddels zijn er vele projecten in Waalre en de metropool regio gerealiseerd. Samen met een team aan vakkundige medewerkers zijn we veelal in de omgeving Aalst-Waalre aan het werk. Zoal met de aanleg van nieuwe tuinen als het periodiek onderhouden van bestaande tuinen.

Blog artikelen

Menu